Amin Fadakar

Amin tog sin tandläkarexamen år 2010 från odontologiska fakultet i Malmö. Efter examen bar det iväg till Norge där han grundade en allmän- och specialistklinik och jobbade där i nästan 10 år tillsammans med 30 medarbetare. Amin är aktiv på att vidareutbilda sig inom yrket och har också varit verksam som handledare för tandläkarstudenter på Odontologiska fakultetet i Oslo. Amin har en bred kompetens inom allmäntandvården och välkomnar alla patienter med olika behandlingsbehov.  Hans omtänksamma sätt gör honom särskilt populär bland patienter med tandläkarskräck. Amin jobbar mycket med implantatbehandlingar, invisalign (osynlig tandreglering) och tandvård under narkos. Han är även grundare och klinikchef till Stockholm Tandläkarcenter.

Tandläkare Lydia ler på bild

Lydia Robertsson

Lydia tog sin tandläkarexamen från Karolinska Institutet våren 2018 och har sedan dess arbetat som allmäntandläkare i Kalmar. Hon är lugn, empatisk och mån om att få patienten att känna sig trygg i behandlingsstolen. Lydia utför alla typer av behandlingar men hon brinner lite extra för protetiska behandlingar. 

Patrick Györi

Patrick tog sin tandläkarexamen från Malmö universitet år 2018 och började sedan arbeta på Folktandvården i Uppsala. Han utför alla typer av behandlingar inom allmäntandvården med ett lugnt och pedagogiskt omhändertagande som signum. Invisalign (osynlig tandställning) är ett specialintresse som han kontinuerligt vidareutbildar sig inom. Dessutom brinner han lite extra för äldretandvård och våra äldres rätt till en god munhälsa. Patrick började att jobba på Stockholm Tandläkarcenter år 2020.